fbpx
 

Everysafe
ES30

1995 kr inkl
1 år GSM

Everysafe
ES40

2295 kr inkl
1 år GSM

redKnows Plus

2250 kr


En GPS spårsändare säkrar ditt fordon

Oavsett om man äger en bil, en motorcykel eller en båt så handlar det till stor del om en investering som man har stor nytta – och nöje – av. Man lägger ner stora pengar på någonting som man ska kunna förena både nytta och nöje med och man vill också kunna ha fordonet i fråga ifred. Tyvärr så är det sällan så enkelt. I verkligheten så sker stölder, det sker sabotage och det sker skadegörelse. Allt detta är också något som ökat – i synnerhet stölder. Det förklaras av att marknaden för stöldgods idag är mer öppen och att man som tjuv idag kan ha hela Europa som spelplan för att sälja en stulen bil, motorcykel eller båt vidare.

 

Med Everysafes uppkopplade GPS trackers kan du via vår smart-phone app, för både iOS och Android,  få tillgång till en mängd smarta lösningar. Alla framtagna för att du ska ha kontroll på ditt fordon oavsett var du är. Funktioner framtagna för göra ditt liv tryggare och enklare, när du inte är på ditt fordon.

Full koll på ditt fordon. Var som helst. Hur som helst. När som helst.

Everysafe erbjuder GPS spårsändare för alla typer av fordon. Kommunikation med GPS trackern sker via vår app och din mobiltelefon. Everysafe gör det enkelt för dig att hålla koll på dina prylar vart du än befinner dig. Spårsändaren  levereras med ett SIM-chip för GSM trafik. Enkel och smidig plug & play installation i appen med QR-kod.

Spårning

Med vår GPS tracker kan du spåra ditt fordon via GPS-positionering

Larm i mobilen

Få larm direkt till flera mobiltelefoner vid stöld eller inbrott

Sabotagesensor vid rörelse

Livetracking i mobilen

Geofence

Ställ in Geofence område för förflyttningslarm

Överblicka flera larm samtidigt i appen

I appen får du en omedelbar översiktsbild över alla dina larmade fordon

Smarta funktioner

SMS, notis samt ljudsignal skickas till din mobil vid larm

Få full koll på var ditt fordon befinner sig

I kombination med att polisen i Sverige har bristande resurser så ökar också behovet av att man som privatperson på egen hand bär ansvaret för sin egendom och måste skydda denna på ett sätt som avskräcker en tjuv. Det gör man bäst genom att investera i en spårsändare. Genom att fästa en GPS spårsändare på föremålet så kan man följa det i realtid; man får uppdateringar via telefonen om något sabotage sker eller om någon försöker bryta sig in i exempelvis bilen eller båten. Har man en spårsändare på sin MC så går ett larm om motorcykeln i fråga flyttas ur den position den parkerats i. Det gäller även om det skulle handla om ren skadegörelse.

 

Ta tjuven på bar gärning

 

Ser du att någon bryter sig in i din bil så ges du också en möjlighet till en snabbare – och säkrare – aktion. Du ser via din mobil att ett inbrott håller på att ske och du kan därmed också direkt kontakta polisen. Tjuven kan genom detta tas på bar gärning. Han själv har ingen aning om att ett larm har gått. En GPS spårsändare är liten och diskret och svår att upptäcka. Skulle polisen dröja och tjuven skulle hinna undan så kommer han ändå inte att ta sig särskilt långt. Spårsändaren ger dig fullständig information och löpande uppdateringar och bilens läge. Det gör att du – och polisen – lugnt kan vänta in till dess att tjuven parkerat och gripa denna direkt. En spårsändare skapar trygghet och man kan för en rimlig kostnad skaffa sig det skydd som behövs i dagens samhälle. Skydda din egendom och din investering.

 

Vilken spårsändare passar dig?

 

Vi erbjuder olika modeller med olika funktioner. Det viktiga är att hitta rätt typ av spårsändare för det som ska skyddas. Våra spårsändare passar båt, bil, atv, husvagn och en husbil. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy en lösning utifrån dina krav och behov. Gällande det rent tekniska så finns sällan några problem. Vi går igenom funktioner och tekniska detaljer tillsammans med dig i syfte att ge dig så mycket värde som möjligt i samband med att du köper din spårsändare. Välkommen att kontakta oss redan idag.

Gör försäkringsbolagen nöjda och minskar din premie

De svenska försäkringsbolagen ser gärna att båt- och vattenskoterägare installerar Everysafes Gps-larm. Det är ett godkänt söksystem. Försäkringsbolagen erbjuder ofta premiesänkning och reducerad självrisk vid installation av Everysafes spårsökare och larm. De rabatter som ges kan ofta motsvara hela kostnaden för inköp av larmet på några få års sikt