fbpx

redKnows Plus

redKnows Plus är trackern som håller koll på din egendom i realtid. Via mobil, surfplatta eller dator kan du på en lättöverskådlig statussida enkelt se din redKnows GPS-trackers position och vilka larm som är aktiverade. redKnows Plus  rapporterar in aktuell position och status var 10:e minut. De flesta försäkringsbolagen ger rabatter och/eller självriskreducering när du har ett redKnows-larm installerat i båt eller fordon


redKnows Plus är en GPS-tracker och stöldskydd som placeras i egendom du är rädd om och vill ha extra koll på. Du kan aktivera larm som löser ut om egendomen med din tracker flyttas eller störs.

Eftersom redKnows Plus är online, dvs. uppkopplad via GPRS-nätet så uppdaterar trackern automatiskt sin aktuella status till ditt användarkonto utan att du behöver göra något. Det innebär att du enkelt kan hålla koll på din egendom via din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Där sköter du även smidigt de olika funktionerna i trackern. Mobilen fungerar alltså även som fjärrkontroll.

En annan stor fördel med att redKnows Plus är online är att det alltid finns möjlighet att lägga till funktioner och tillval via webbgränssnitt och appar.

I grundpaketet får du med:

• redKnows Plus GPS-tracker
• SIM-kort (abonnemangskort, dedikerat till din GPS-tracker)
• 12-voltskabel
• Snabbfäste
• Lock (vattenskydd IP66)

redKnows Plus har ett internbatteri som är fulladdat vid leverans. Batteriet fungerar som backup om extern ström kopplas bort och har en driftstid på ca. 60 timmar. När du köpt din redKnows Plus och efter du registrerat användarkontot, kan du därför testa funktionerna i din tracker före installationen.

Larmfunktioner som kan aktiveras:
– Geofencelarm (larm vid förflyttning)
– Vibrationslarm
– Larm vid bruten extern spänning
– Lågvoltslarm (extern spänning)
– SOS-larm (SMS-larm med trackerns position skickas till ett mobilnummer du valt)

EgenskapredKnows Plus
Mått78x62x28 (inkl täcklock)
Vikt110 gr
FärgSvart
VattentäthetIP66 (med lock)
 Temperatur-30°C till +70°C
 DriftspänningDC 6V – 30 V
 BatteriUppladdningsbart internbatteri
 Internbatteritid (medel)Ca. 60 h
StrömförbrukningMedelförbrukn vid anslutning till 12V:
redKnows Plus: ca. 8-10 mAGSM abonnemang 540 kr tillkommer och detta köps separat i webbutiken.

(Varumärket redKnows med tillhörande GPS spårsändare och larmtillbehör ägs sedan 1 november 2019 av VETEL AB).

2250 kr