fbpx

Om oss

Everysafe är ett IT-bolag som är specialiserade på GPS-larm. Vi kombinerar egenutvecklade produkter med andra marknadsledande GPS-larm, allt samlat på en sida. Detta för att på bästa sätt kunna tillgodose våra användares behov. 

Vi tillhandahåller enkla, moderna och lättmonterade GPS-larm som gör att du som användare får bättre koll på din bil, båt, maskin, snöskoter, husdjur med mera. 

I vår app kan du enkelt få en överblick över alla dina enheter i en och samma kartbild. 

Vårt mål är att bli Europas ledande plattform för GPS-larm och vi vill fortsätta vara drivande i utvecklingen av nya och bättre spårsändare. Vi strävar ständigt efter att inte bara följa den digitala utvecklingen utan även leda den. 

Alla våra produkter genomgår ordentliga kvalitetstester och är minst CE-certifierade. Vi arbetar hela tiden för att förbättra kvalitén på vårt erbjudande både på produktnivå och den totala användarupplevelsen. Vår IT-avdelning har mångårig erfarenhet och hög kompetens inom mjukvaruutveckling och eftersträvar hela tiden att skapa så användarvänliga tjänster som möjligt.

 Everysafe’s kan du enkelt beställa via vår webshop. Larmet levereras via post vanligen inom 1-3 arbetsdagar. 

Våra kunders totalupplevelse är det absolut viktigaste för oss och vi tar gärna emot utvecklingsförslag och feedback via vår support. 

Hälsningar

Everysafe