fbpx
 

Everysafe
ES30

1995 kr inkl
1 år GSM

Everysafe
ES40

2295 kr inkl
1 år GSM

redKnows Plus

2250 kr


Varför du behöver ett GPS-larm

Ett GPS-larm är det säkra sättet att skydda sin egendom. Det finns en pågående trend i vårt samhälle där saker, föremål och produkter, helt enkelt, inte lämnas i fred. Respekten för ditt och mitt har försvunnit och i samma andetag kan man också nämna att polisen resurser inte längre räcker till och att de samtidigt har andra, grövre brott att prioritera.

 

Med Everysafes uppkopplade GPS trackers kan du via vår smart-phone app, för både iOS och Android,  få tillgång till en mängd smarta lösningar. Alla framtagna för att du ska ha kontroll på ditt fordon oavsett var du är. Funktioner framtagna för göra ditt liv tryggare och enklare, när du inte är på ditt fordon.

Full koll på ditt fordon. Var som helst. Hur som helst. När som helst.

Everysafe erbjuder GPS spårsändare för alla typer av fordon. Kommunikation med GPS trackern sker via vår app och din mobiltelefon. Everysafe gör det enkelt för dig att hålla koll på dina prylar vart du än befinner dig. Spårsändaren  levereras med ett SIM-chip för GSM trafik. Enkel och smidig plug & play installation i appen med QR-kod.

Spårning

Med vår GPS tracker kan du spåra ditt fordon via GPS-positionering

Larm i mobilen

Få larm direkt till flera mobiltelefoner vid stöld eller inbrott

Sabotagesensor vid rörelse

Livetracking i mobilen

Geofence

Ställ in Geofence område för förflyttningslarm

Överblicka flera larm samtidigt i appen

I appen får du en omedelbar översiktsbild över alla dina larmade fordon

Smarta funktioner

SMS, notis samt ljudsignal skickas till din mobil vid larm

Ett GPS-larm uppdaterar dig löpande

Genom att installera ett GPS-larm på exempelvis din båt, din husbil, din husvagn, din båtmotor, din snöskoter, vattenskoter eller din fyrhjuling så kommer detta att ge dig en bättre möjlighet till upprättelse. En upprättelse som dels innebär att du får tillbaka det föremål som stulit och även i form av att tjuven kan gripas.

Det fina med GPS-larm är att de hela tiden håller dig informerad via din egen mobiltelefon. Du kan välja takten för dessa uppdateringar och du kan även välja vad larmet ska informera om. Det talande i sammanhanget är att du får möjlighet att veta om någon rör vid exempelvis din båt eller din båtmotor.

 

Större möjlighet att ta en tjuv på bar gärning

 

Du kan även ställa in så att ett meddelande skickas om exempelvis strömmen bryts eller – givetvis – om någon försöker stjäla båten i fråga. Om så skulle ske så kan du direkt se via GPS:en var din båt befinner dig och du kan således – på ett lugnt och säkert sätt – luta dig tillbaka och ringa efter polisen.

Polisen kan i sin tur rycka ut och därmed också ge sig själva en möjlighet att gripa tjuven på bar gärning. Det senare är viktigt idag då det i många fall har visat sig vara det absolut säkraste sättet att få en tjuv fälld i domstol.

 

Ett GPS-larm kan ge dig en lägre försäkringskostnad

 

Idag måste vi agera mer preventivt än vad som förr var fallet. Det handlar om att skydda sin egendom på ett bättre och effektivare sätt. Ett GPS-larm har även andra fördelar. Skulle du installera ett sådant så kan du exempelvis få en billigare premie på din båt. Försäkringsbolag vet att båtar dels är ganska enkla att stjäla och de vet också att de – tyvärr – är enkla att sälja vidare. Därav den höga premien.

Men ett GPS-larm installerat så kan man få en lägre försäkringspremie och man visar samtidigt att man tar sitt ägande på allvar. Det är något som man måste göra i dagens samhälle. Tjuven slår till när du minst anar det. Med ett GPS-larm så vet du exakt när det sker och kan agera direkt.

Gör försäkringsbolagen nöjda och minskar din premie

De svenska försäkringsbolagen ser gärna att båt- och vattenskoterägare installerar Everysafes Gps-larm. Det är ett godkänt söksystem. Försäkringsbolagen erbjuder ofta premiesänkning och reducerad självrisk vid installation av Everysafes spårsökare och larm. De rabatter som ges kan ofta motsvara hela kostnaden för inköp av larmet på några få års sikt